Προβλήματα με τις Αρχές αντιμετωπίζουν δύο μηχανικοί της General Motors, οι οποίοι εργάζονται στο Bowling Green του Κεντάκι, εκεί όπου κατασκευάζεται η νέα Corvette.

Οι μηχανικοί είχαν πάρει τις νέες C8 Corvette προκειμένου να κάνουν κάποιες δοκιμές. Επειδή όμως θα τις κρατούσαν και το βράδυ, σκέφτηκαν να κάνουν μία έξοδο σε μπαρ της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς έφευγαν από το μαγαζί στο οποίο διασκέδαζαν, θέλησαν να τεστάρουν τις δυνατότητες των πανίσχυρων supercars στον δημόσιο δρόμο. Δεν είχαν υπολογίσει όμως στην αστυνομία.

Συνελήφθησαν για υπερβολική ταχύτητα και επικίνδυση οδήγηση, καθώς έτρεχαν με 120 μίλια την ώρα σε περιοχή όπου το όριο ήταν μόλις 45 μίλια την ώρα.

Τα οχήματα κατασχέθηκαν όπως και τα διπλώματά τους. Η GM ενημέρωθηκε άμεσα για το συμβάν, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για αυτοκίνητα δοκιμών. Οι δύο μηχανικοί, ηλικίας 27 και 30 ετών, κατέβαλλαν εγγύηση 1.000 δολαριών προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι και στις 18 Φεβρουαρίου θα δικαστούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, αυτό που τους απασχολεί περισσότερο είναι τι αποφασίσουν οι προϊστάμενοί τους στην εταιρεία, καθώς τα ανώτερα στελέχη της GM ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά τους.  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης