Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

 
Το zougla.gr και η ενότητα που αφορά το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα δίνει τη δυνατότητα έκφρασης του λόγου σε όλους του αναγνώστες, αρκεί αυτά που στέλνουν να είναι επώνυμα. Οι απόψεις του κάθε οδηγού ή πεζού είναι σεβαστές και γι’ αυτό το λόγο τις δημοσιεύουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες διαβάσατε ένα άρθρο με τίτλο «Κάντε… κλειδιές στα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα».

Την… πρόταση αυτή μας έστειλε αναγνώστης του zougla.gr ο οποίος για να φτάσει στο σημείο να μας το γράψει με e mail φανταστείτε τι μπορεί να τραβά καθημερινά. Σε κάθε περίπτωση δεν υιοθετούμε αυτή την ακραία τακτική αλλά μεταφέρουμε την άποψη ενός αγανακτισμένου συμπολίτη μας.

Από την άλλη όμως, το δημοσίευμα προκάλεσε την οργή του αναγνώστη Θωμάς Σ. ο οποίος με τη σειρά του μας έγραψε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ντροπή σας που δημοσιεύετε τέτοια άρθρα! Δεν βοηθούν σε τίποτα, ακριβώς το αντίθετο δημιουργείτε ένα “εχθρικό” περιβάλλον χωρίς λόγο. Το λιγότερο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήσετε συγγνώμη από τους αναγνώστες σας!»

Σίγουρα το εχθρικό περιβάλλον δεν το δημιουργούμε με τις απόψεις αναγνωστών που θέλουν να εκφραστούν δημοσίως αλλά λύνουμε απορίες για το τι μπορεί να φταίει όταν συμβαίνουν τέτοιες ακραίες καταστάσεις. Μην ξεχνάμε πως όπου υπάρχει καπνός (γρατζουνιές) υπάρχει και φωτιά (παράνομο παρκάρισμα)…

Στείλτε μας τις απόψεις σας στο automoto@zougla.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης