Εμβρόντητο έμεινε ένα ζευγάρι συνταξιούχων, όταν άνοιξε τον αχυρώνα της φάρμας που αγόρασε στην Πορτογαλία και είδε εκατοντάδες συλλεκτικά αυτοκίνητα να βρίσκονται σκονισμένα μέσα στο κτίσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη, όταν συνταξιοδοτήθηκε αποφάσισε να φύγει από την αμερικανική μεγαλούπολη και να πάει να ζήσει στην εξοχή, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Βρήκαν λοιπόν μια φάρμα στην Πορτογαλία η οποία ήταν εγκαταλειμμένη εδώ και 15 χρόνια και αποφάσισαν να την αγοράσουν.

Έδωσαν τα χρήματα, υπέγραψαν τα συμβόλαια και πήγαν στην Πορτογαλία ώστε να την ανακατασκευάσουν. Μέσα στην αγροικία υπήρχε ένας αχυρώνας, ο οποίος ήταν καλά ασφαλισμένος με βαριές πόρτες και μεγάλα λουκέτα. Ο άντρας έκοψε τις αλυσίδες και όταν μπήκε μέσα δεν πίστευε αυτό που έβλεπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αχυρώνας ήταν γεμάτος με αυτοκίνητα, μοντέλα των Porsche, Lotus, Alfa Romeo, BMW, Mercedes, Volvo και άλλων μαρκών. Αφού ξεπέρασε το σοκ, φώναξε ένα εκτιμητή ώστε να διαπιστώσει την αξία τους. Ο αυτοκινητιστικός θησαυρός που κρύβοντας σκονισμένος, άξιζε περισσότερα από 36 εκατομμύρια δολάρια!

Τώρα τι θα κάνουν τα οχήματα δεν γνωρίζουμε, αλλά φανταζόμαστε ότι θα δώσουν τα περισσότερα για δημοπρασία και θα κρατήσουν αυτά που τους άρεσαν περισσότερο. Πραγματικά πολύ τυχεροί. Και πάμπλουτοι και κάτοχοι ιστορικών αυτοκινήτων.

 
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλαμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης