Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πόσα νεύρα και πόσο κόμπλεξ μπορεί να χωρέσει πίσω από ένα τιμόνι; Ένα τιμόνι που μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε όπλο και να δημιουργήσει τον απόλυτο πανικό, όπως στο συγκεκριμένο βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις εικόνες, το λευκό Ranger έχει χωθεί ανάμεσα σε δύο Nissan GT-R και προσπαθεί μανιωδώς να τα τρακάρει εν κινήσει. Αφού δεν κατάφερε το πρώτο στράφηκε στο δεύτερο στα δεξιά του, όμως ευτυχώς οι οδηγοί τους κατάφεραν με ελιγμό να τον αποφύγουν. Ωστόσο, η οργή του οδηγού του Ranger δεν τελείωσε εκεί, καθώς ο επόμενος στόχος του ήταν η Lamborghini Aventador SVJ μπροστά του. Έχοντας καταπατήσει εντελώς τις διαχωριστικές λωρίδες, επιτάχυνε προς τα εμπρός και παρά τις καλύτερες προσπάθειες του οδηγού της Lamborghini για αποφυγή, ο οδηγός του Ranger χτύπησε με δύναμη στο πλάι του supercar.

Το πλάνο αλλάζει και μας δείχνει πως τελικά δεν ήταν τρία μεμονωμένα supercars, αλλά μία πορεία από δεκάδες, τα οποία με την βοήθεια της αστυνομίας κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον οδηγό του Pick-Up. Το βίντεο δεν μας δείχνει τι συνέβη πριν από το περιστατικό, αλλά ακόμα κι αν οι ιδιοκτήτες του supercar έκαναν κάτι για να ενοχλήσουν τον οδηγό του Ranger, αυτό δεν του δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το φορτηγό του σαν όπλο. Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Instagram, ο οδηγός του Ranger φέρεται να ήταν μεθυσμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης