Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχτηκε την Τρίτη 17 Νοεμβρίου μεταξύ οδηγού της ΕΘΕΛ και ενός αλλοδαπού επιβάτη. Την καταγγελία έκανε η αναγνώστης του zougla.gr Μαρία Χ. η οποία βρέθηκε μπροστά στο περιστατικό. Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη από την βαρβαρότητα και την συμπεριφορά του οδηγού. Διαβάστε παρακάτω αυτούσια την καταγγελία της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στις 19.20μμ. πήρα το λεωφορείο 608 με αριθμό κυκλοφορίας ΥΝΜ 9… από την πλατεία Κολιάτσου με κατεύθυνση την Ακαδημίας. Κοντά στην πλατεία Αμερικής ήταν ένας κύριος γύρω στα 30-35 (αλλοδαπός, έγχρωμος) και στάθηκε στην μπροστινή πόρτα του λεωφορείου και ζήτησε να κατέβει από την μπροστινή πόρτα στην στάση επειδή ήταν εγχειρισμένος. Ο οδηγός του απάντησε “πήγαινε πίσω ρε δεν θα περιμένω εγώ εσένα’. Ευγενικά ο επιβάτης το ξαναείπε. Με ύφος ο οδηγός του είπε ‘πήγαινε πίσω ρε’. Αφού ο επιβάτης συνέχιζε να τον παρακαλεί να ανοίξει την μπροστινή πόρτα λέγοντας ‘έχω κάνει εγχείρηση στο πόδι μου“.

Ο οδηγός όχι μόνο δεν άνοιξε την μπροστινή πόρτα αλλά συνέχισε την πορεία του και έλεγε “τώρα θα δεις θα κατέβεις μετά“. Ο αλλοδαπός εκνευρίστηκε είπε “άντε γαμ…., γ… το σπίτι σου μαλ…” και τότε ο οδηγός άρχισε να τον χτυπάει! Ήταν σε παραλήρημα και φώναζε “παίρνω 500 ευρώ και θα κάνω ότι θέλουνε οι ‘αράπηδες’ και μόνο ένα ακροδεξιό κόμμα θα μας σώσει” – οι επιβάτες φώναζαν “άνοιξε τις πόρτες τουλάχιστον να κατέβουμε εμείς”. Κάποιος επιβάτης προσπάθησε να ανοίξει από το ταμπλό του οδηγού τις πόρτες και ο οδηγός συνέχισε να χτυπάει όλους τους γύρω του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά με τις φωνές τον επιβατών άνοιξε την πόρτα και κατέβηκε ο αλλοδαπός. Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και έβριζε χυδαία τον αλλοδαπό που είχε απομακρυνθεί από το παράθυρο. Στην πορεία μας ο οδηγός βρισκότανε σε ένα παραλήρημα, έβριζε τους ‘αράπηδες’ και φώναζε υπέρ της ακροδεξιάς. Σταμάτησε μόνο όταν ένας επιβάτης του φώναξε “αν δεν είσαι σε θέση να οδηγήσεις σταμάτα και άνοιξε μας να κατέβουμε”. Οι πόρτες ήταν κλειστές και γυναίκες, παιδιά, μωρά βλέπανε αυτή την βαρβαρότητα. Ο οδηγός τον αποκάλεσε από ‘αράπη’, ‘μούλο’ και άλλες πολλές φραστικές επιθέσεις».

*Το zougla.gr έχει στη διάθεσή του τα ακριβή στοιχεία του λεωφορείου…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης