Παντού … λακκούβες στη Μεγαλόπολη!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012, 16:11
Παντού … λακκούβες στη Μεγαλόπολη!
Το πρόβλημα με τις λακκούβες στους δρόμους, απασχολεί, σε καθημερινή βάση, τους δημότες της Μεγαλόπολης. Στην τελευταία συνεδρίαση ης Δημοτικής κοινότητας Μεγαλόπολης συζητήθηκε το θέμα της προμήθειας ψυχρού ασφαλτομίγματος για το κλείσιμο λακκουβών. Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας, Θεόδωρος Στασινός, εισηγούμενος το θέμα είπε τα εξής:

«To θέμα των λακκουβών σε όλο το οδικό δίκτυο της πόλης είναι ένα γνωστό και διαχρονικό πρόβλημα.. Το πρόβλημα όμως έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τέτοιες που να θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο τα οχήματα αλλά και την σωματική ακεραιότητα των πολιτών (μηχανάκια – ποδήλατα). Για τον λόγο αυτό εισηγούμαι την άμεση προμήθεια ψυχρού ασφαλτιμίγματος και την επούλωση των λακκουβών σε όλο το οδικό δίκτυο της πόλης, καθώς και την έγκαιρη προμήθεια ψυχρού ασφαλτομίγματος ενόψει των επόμενων χειμερινών περιόδων, με σκοπό την αποφυγή κάθε καθυστέρησης εξ αιτίας των γραφειοκρατικών διαδικασιών προμήθειας ασφαλτομίγματος. Κατόπιν τούτων έθεσε υπόψη του Συμβουλίου τα ανωτέρω και κάλεσε τα μέλη του να αποφασίσουν σχετικά.»

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης, τελικά αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την πρόταση του Προέδρου. Ο Ζέρβας Νεκτάριος ψήφισε υπέρ της προτάσεως του Προέδρου με την παρατήρηση το ασφαλτόμιγμα να είναι πολύ καλής ποιότητας ώστε να μην ξανανοίγουν οι λακκούβες ύστερα από λίγο χρονικό διάστημα, καθώς και να γίνει προμήθεια αρκετής ποσότητας ασφαλτομίγματος ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. και να μην μείνει καμία ανοιχτή λακκούβα.

Πηγή: kalimera arkadia
Eπιμέλεια:Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012, 16:26