Τη δική του εκδοχή για τους αναβάτες χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας μας έστειλε αναγνώστης του zougla.gr την οποία και μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

«Σχετικά με τις πινακίδες των μοτοσικλετών…και επειδή βλέπω ότι το άρθρο δεν εξετάζει μια σοβαρή παράμετρο -αν καταλαβαίνω σωστά- τις τοποθεσίες στις οποίες πάρθηκαν οι φωτογραφίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περισσότερες μεγάλων κυβικών μηχανές χωρίς πινακίδες που κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας  -σύμφωνα με την άποψη που έχω σχηματίσει κινούμενος με μηχανή καθημερινώς μεταξύ Αμπελοκήπων και Κέντρου Αθήνας-  οδηγούνται από άτομα που κυκλοφορούν χωρίς κράνος, συνήθως καλοσχηματισμένα και με κοντό μαλλί, τα οποία μάλιστα περνώντας από τροχονόμους και αστυνομικούς-φύλακες των πρεσβειών χαιρετούν ή νεύουν φιλικά.

Άρα οι μηχανές “ανήκουν” σε δυνάμεις ασφαλείας ή και εναλλακτικά σε ιδιωτικούς φρουρούς “υψηλών” προσώπων οι οποίοι δεν έχουν πινακίδες ώστε να μην αναγνωρίζονται και η “δουλειά” τους είναι στο γενικό τρίγωνο Ζάππειο, Ομόνοια, Φιλοθέη. Οπότε αφού τρέχει το ρεπορτάζ πολύ θα ήθελα να δω την άποψή μου σαν είδηση».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά των ελληνικών δρόμων τα περιμένουμε στο e mail: automoto@zougla.gr

  
Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης