Πήγε για τσαμπουκά, αλλά από το αμάξι κατέβηκε γίγαντας! (Video)

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, 22:10
Πήγε για τσαμπουκά, αλλά από το αμάξι κατέβηκε γίγαντας! (Video)

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να νευριάσεις κατά την οδήγηση. Βιάζεσαι και ξαφνικά όλοι πάνε αργά. Ο μπροστινός δεν χρησιμοποιεί τα φλας και εσύ πρέπει να μαντεύεις τις κινήσεις του για να μην τρακάρετε. Αυξημένη κίνηση και έχεις ακόμα μπροστά σου μία ώρα δρόμο για να φτάσεις στην δουλειά. Όλα τα παραπάνω είναι εύκολο να βγάλουν κάποιον από τα ρούχα του και να αναζητήσει να βρει το δίκιο του κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο και «πουλώντας» τσαμπουκά;

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, κάτι αντίστοιχο τόλμησε να κάνει και ο οδηγός του αυτοκινήτου κατεβαίνοντας με ύφος για να απειλήσει με χειροδικία τον άλλο οδηγό. Όμως μόλις κατέβηκε ο δεύτερος, οι ρόλοι άλλαξαν αυτόματα και το σκηνικό τελείωσε πριν αρχίσει.
Η φράση που μας λέγανε «μην τσακώνεσαι γιατί δεν ξέρει ποιος μπορεί να είναι ο άλλος» είναι η πιο σωστή. Όσα νεύρα και να έχουμε, τίποτα δεν λύνεται με καβγάδες στον δρόμο. Όποια και να είναι η κατάληξη ο ένας θα τρέχει στο νοσοκομείο και ο άλλος σε δικηγόρους.

 

Φυσικά το παραπάνω βίντεο αποτελεί ένα σκηνοθετημένο σποτάκι που προσπαθεί να αναδείξει το πρόβλημα και να αποτρέψει τον κόσμο από το να ξεσπά τα νεύρα του στον δρόμο και φυσικά στους άλλους οδηγούς.

Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021, 22:10