Με την ανεργία να αυξάνεται συνεχώς και να φθάνει σε επίπεδα ρεκόρ, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα επιλέγουν να ξενιτευτούν, προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν ένα καλύτερο αύριο. Το να βρεις μια αξιοπρεπή δουλειά όμως, ακόμα και σε αναπτυγμένες χώρες της Ευρώπης, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αυτή την περίοδο.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ωστόσο, προσφέρει μια θέση εργασίας, που όλοι μας θα θέλαμε. Ο σοφέρ της Βασίλισσας Ελισάβετ! Όσοι διαθέτετε λοιπόν, αγγλικό δίπλωμα οδήγησης, μιλάτε άπταιστα την αγγλική γλώσσα, μπορείτε να δουλέψετε αποτελεσματικά στο πλαίσιο μιας μικρής ομάδας, να στέλνετε e-mail, έχετε ικανότητες διπλωματίας, είστε διακριτικός, επικοινωνιακός και έχετε επαγγελματική εμπειρία οδήγησης, δεν μένει παρά να στείλετε μια αίτηση.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μισθός μπορεί αρχικά να ξενίσει – για τα δεδομένα του Παλατιού – αφού ξεκινά από  23.000 λίρες το χρόνο, ωστόσο σκεφτείτε ότι θα δουλεύετε συνολικά 48 ώρες την εβδομάδα, θα μένετε μέσα στο Μπάκιγχαμ και θα κυκλοφορείτε στους απίστευτους κήπους. Επίσης, σκεφτείτε ότι θα βλέπετε και θα συνομιλείτε κάθε μέρα με τη Βασίλισσα, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την πριγκίπισσα Κέιτ, ενώ αν είστε τυχερός μπορεί να κάνετε και μια βόλτα με την αδερφή της, Πίπα.
Τι λέτε; Χρειάζεται και σκέψη;

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης