Καθημερινά, βλέπουμε στους δρόμους οδηγούς που δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν πίσω από το τιμόνι, να κινούνται θαρρείς και όλες οι λωρίδες είναι δικές τους και να αδυνατούν να χειριστούν επαρκώς το αυτοκίνητό τους κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος. 

Ωστόσο, αυτό που έκανε η κυρία στο παρακάτω video δεν έχει προηγούμενο. Η οδηγός του Opel Corsa παλαιότερης γενιάς βρίσκει μια μεγάλη κενή θέση στάθμευσης και ξεκινά την προσπάθεια παρκαρίσματος. Από την αρχή προσεγγίζει το σημείο λάθος, καθώς πάει με τη «μούρη» και όχι με την όπισθεν. Γυρνά το τιμόνι από εδώ, από την άλλη, πάει μπροστά, πίσω, αριστερά, δεξιά. Ο χρόνος περνά, κανείς δεν βρίσκεται πίσω της, ούτε της κορνάρει για να την αγχώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή συνεχίζει ακάθεκτη την προσπάθεια της. Έπειτα από τέσσερα περίπου λεπτά σκέφτεται να πάει με την όπισθεν. Καλή κίνηση, αλλά προσπερνά τη θέση στάθμευσης!! Βάζει πρώτη, το στρίβει όλο δεξιά, ανεβαίνει το πεζοδρόμιο! Ούπς… πάλι λάθος. Τελικά αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη της αλλού, αφού αντιλαμβάνεται ότι μόνο σε αλάνα θα τα καταφέρει.   

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, εκεί όπου υποτίθεται συναντώνται οι καλύτεροι οδηγοί της Ευρώπης. Το ερώτημα είναι, ποιος της έδωσε δίπλωμα οδήγησης και ποια σχολή είναι αυτή που την έμαθε να παρκάρει. Γιατί η συγκεκριμένη, δεν μπορεί καν να ελέγξει το όχημα, να εκτιμήσει τις διαστάσεις του και το διαθέσιμο χώρο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης