Άναυδος έμεινε ο οδηγός ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος στη Μεγάλη Βρετανία όταν την ώρα που επιχειρούσε να παρκάρει αποκολλήθηκε το τιμόνι από τη βάση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Blackpool πριν από λίγες μέρες. Ο Jason Tuatara είχε παραλάβει το Tesla Model 3 στις 20 Μαρτίου. 40 ημέρες αργότερα κι ενώ είχε διανύσει 340 μίλια, συνέβη το απίθανο.

Το τιμόνι του ηλεκτροκίνητου Tesla έφυγε από τη θέση του κατά τη διαδικασία του παρκαρίσματος στην αυλή του σπιτιού του, μετά την επιστροφή από τη δουλειά. Όπως δήλωσε ο Βρετανός, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς, αν κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο και συνέβαινε αυτό, δεν θα μπορούσε να κάνει το παραμικρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εταιρεία παρέλαβε άμεσα το αυτοκίνητο και από τον έλεγχο που πραγματοποίησε διαπίστωσε ότι το τιμόνι δεν είχε βιδωθεί σωστά. Το έφτιαξε άμεσα και την επόμενη ημέρα το λευκό Model 3 επεστράφη στον ιδιοκτήτη του.

Βέβαια, το θέμα είναι αν έχει γίνει κάποιο λάθος σε όλη τη γραμμή παραγωγής, καθώς τότε θα πρέπει να ανακαλέσει άμεσα και να ελέγξει κάθε μονάδα του μοντέλου που κατασκευάστηκε την ίδια χρονική περίοδο με το συγκεκριμένο όχημα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης