Σέρφαρε στα κύματα με μοτοσικλέτα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015, 11:09
Σέρφαρε στα κύματα με μοτοσικλέτα

Μοναδικό, υπέροχο, εντυπωσιακό. Ό,τι και να πεις γι΄αυτό που επιχείρησε και πέτυχε ο Robbie Maddison είναι λίγο. Ο άνθρωπος κυριολεκτικά καβάλησε με τη μηχανή του ένα μεγάλο κύμα και σέρφαρε πάνω, ρισκάροντας την ίδια του τη ζωή.

Ο Αυστραλός κασκαντέρ, μαζί με μια ομάδα της DC Shoes ταξίδεψε μέχρι την Ταϊτή, θέλοντας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Να δαμάσει ένα τεράστιο κύμα, όχι με τη σανίδα του surf αλλά με τη μοτοσικλέτα. Η πρώτη προσπάθεια παραλίγο να αποβεί μοιραία, καθώς ο Maddison χάθηκε στο νερό. Η ομάδα υποστήριξης τρομοκρατήθηκε, αλλά ευτυχώς ο ριψοκίνδυνος Robbie βγήκε στην επιφάνεια.

Έπειτα από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες και 30 κατεστραμμένες μοτοσικλέτες, ο Maddison τα κατάφερε. Ανέβηκε στο κύμα, κάνοντας τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοικτό. Ο άνθρωπος πέτυχε κάτι απίθανο, ισορροπώντας εκπληκτικά στο νερό. Μάλιστα, ακόμα και ο Ken Block το ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που βλέπει.

Το εγχείρημά του ονομάστηκε «Pipe Dream» και για να φέρει εις πέρας την αποστολή, χρειάστηκε να κάνει προπόνηση για 2 χρόνια και φυσικά να τροποποιήσει ειδικά τη KTM 250 SX. Όπως δήλωσε αμέσως μετά το «θαύμα», αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που έχει κάνει στη ζωή του. «Είμαι χαρούμενος που επέζησα. Όλο το συνεργείο νόμιζε κάποια στιγμή πως με έχασε. Δεν υποτιμώ αυτά που πέτυχα στο παρελθόν, αλλά το Pipe Dream είναι με διαφορά το καλύτερο όλων».

Ζήσε, τόλμα, ρίσκαρε.


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015, 11:09