Όσο περνούν οι μέρες, τόσο πιο πολύ η αστυνομία του Ντουμπάι πάει να τρελάνει τον κόσμο. Και αυτό, διότι ανακοινώνει συνεχώς ότι εντάσσει νέα αυτοκίνητα στον στόλο της που για τους περισσότερους δεν έχουν καμία σχέση με… περιπολικά.

Έτσι, λοιπόν, μετά τις Ferrari FF και Lamborghini Aventador, ήρθε και η ώρα άλλων τριών εντυπωσιακών super cars να προστεθούν στις τάξεις της αστυνομίας του Ντουμπάι. Ο λόγος για μία Aston Martin One-77, μία Bentley Continental GT και μία Mercedes SLS AMG! Σίγουρα, δεν πρόκειται για αστείο, αφού τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα έχουν παρουσιαστεί και φέρουν και τα αυτοκόλλητα της εκεί αστυνομίας. Το ακριβότερο, πάντως, μοντέλο στον στόλο είναι η Aston Martin One-77, ένα αυτοκίνητο αξίας 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο έχει παραχθεί σε μόλις 77 αντίτυπα σε ολόκληρο τον κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ακριβότερο περιπολικό του κόσμου. Η συλλεκτική Aston Martin του 1,5 εκατ. ευρώ!

Σκοπός της όποιας κίνησης είναι να αποτρέψει κυρίως τους ιδιοκτήτες αντίστοιχων ακριβών αυτοκινήτων να κινούνται με υπερβολικά υψηλές ταχύτητες στους δρόμους, φαινόμενο ιδιαίτερα συχνό στο Ντουμπάι. Ένα άλλο σενάριο θέλει την κίνηση της αστυνομίας να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, αφού κάτι αντίστοιχο με τόσα πολλά super cars δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη. Επιπλέον, οι… τουρίστες έχουν από εδώ και στο εξής κάθε λόγο να φωτογραφίζουν τα… περιπολικά της αστυνομίας και να αναρτούν τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό, τελικά, που μένει να δούμε από τους επικεφαλής της αστυνομίας είναι να προχωρήσουν στην αγορά μίας… Bugatti Veyron ή ακόμα και κάποιου Pagani… Λέτε;

Lamborghini Aventador… περιπολικό!

Με τέτοια περιπολικά ποιος δεν θα ήθελε να είναι αστυνομικός;

Bentley Continental GT…

Ακόμα και Mercedes SLS AMG έχει στον στόλο της η αστυνομία του Ντουμπάι

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης