Είναι η δεύτερη McLaren Senna που τυλίγεται στις φλόγες. Η πρώτη ανήκε στον επιχειρηματία Alejandro Salomon και είχε καεί ολοσχερώς τα περασμένα Χριστούγεννα, στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Τη δεύτερη, ευτυχώς, την έσωσαν οι άνδρες ασφαλείας της πίστας του Spielberg. To εκπληκτικό βρετανικό hypercar συμμετείχε σε εκδήλωση στο πλαίσιο του Grand Prix της Αυστρίας, όταν, ξαφνικά, άρχισαν να ξεπηδούν φλόγες από τον χώρο του κινητήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκεκριμένη Senna είναι ενός πάμπλουτου Γερμανού και την οδηγούσε ο πρώην πρωταθλητής της F1 Gerhard Berger. Τα σωστικά συνεργεία ενήργησαν άμεσα και έσβησαν τη φωτιά πριν εξαπλωθεί. Κανείς δεν έπαθε το παραμικρό. Όσο για το αυτοκίνητο, θα επιστρέψει άμεσα στην έδρα της McLaren, στο Woking, προκειμένου οι μηχανικοί να διαπιστώσουν πού οφείλεται η πυρκαγιά.

Θυμίζουμε ότι η Senna θα παραχθεί σε μόλις 500 μονάδες και η τιμή της ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ – συμπεριλαμβανομένων των φόρων. Τροφοδοτείται από έναν V8 4.0 biturbo κινητήρα απόδοσης 800 ίππων και 800 Nm ροπής, με τα 0-100 να έρχονται σε 2,8 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε 6,8΄΄ και τα 0-300 στον απίστευτο χρόνο των 9,9 δευτερολέπτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης