Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να δεις μπροστά σου αυτοκίνητα όπως οι Ferrari F12, Lamborghini Aventador, McLaren 675LT και Porsche Cayman GT4. Στην Ελλάδα καμία, καθώς τα supercars είναι είδος προς εξαφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εξωτερικό ωστόσο, και ειδικά σε περιοχές όπως το Λονδίνο, το Παρίσι ή το Μόντε Κάρλο, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Στους δρόμους κυκλοφορούν καθημερινά τα καλύτερα μοντέλα των κορυφαίων κατασκευαστών, με τους πάμπλουτους και συνήθως νεαρούς ιδιοκτήτες, γόνους ισχυρών οικογενειών, να επιδεικνύουν τα υπέροχα τετράτροχά τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς ανήκουν σε κάποιο club λαμβάνοντας μέρος κατά διαστήματα σε διάφορα event. Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε το Modball Rally Europe, με την εκκίνηση να δίνεται από το Μονακό και τον τερματισμό να γίνεται στην Αγγλία. Περνώντας από τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα από ορεινή διαδρομή στο Citadelle d’Entrevaux, είχαν μια… συνάντηση με εκατοντάδες πρόβατα. Τα χαριτωμένα τετράποδα είχαν καλύψει όλο τον δρόμο, με τους οδηγούς των Ferrari, Lamborghini, McLaren και Porsche να «μπλέκονται» ανάμεσά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης