Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Είναι μερικά βίντεο σαν και αυτό που μας υπενθυμίζουν συνεχώς πως κάθε ημέρα που βγαίνουμε στον δρόμο, είμαστε εκτεθειμένοι στις οδηγικές ικανότητες του καθενός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η dashcam ενός αυτοκινήτου στην Βόρεια Καρολίνα, κατέγραψε το εν λόγω ατύχημα που περιλαμβάνει έναν ανυπόμονο οδηγό που θεωρεί πως μπορεί να κάνει ότι θέλει στον δρόμο, και ένα σχολικό γεμάτο παιδιά που πήγαινε νομιμότατα στο δρόμο του.

Ο οδηγός του Subaru αντί να περιμένει στην “ουρά” της λωρίδας του, αποφασίζει πως επειδή στα επόμενα 50 μέτρα υπάρχει το στενό που θέλει να στρίψει αριστερά, ότι έχει το δικαίωμα να οδηγήσει στο αντίθετο ρεύμα το οποίο φαινομενικά είναι άδειο. Την στιγμή όμως που πλησιάζει στο στενό, ένα σχολικό παίρνει μία αριστερή στροφή ανάμεσα στην σταματημένη λωρίδα και βρίσκει σε τέτοιο σημείο το Subaru, που αμέσως το αναποδογυρίζει.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Παραδόξως, κανένας από τους εμπλεκόμενους δεν τραυματίστηκε, τόσο στο σχολικό όσο και στο ι.χ., όμως το βίντεο μας υπενθυμίζει πως καλύτερα να φτάσουμε στο προορισμό μας 10 λεπτά πιο αργά, παρά με την οδική βοήθεια, ή ακόμα χειρότερα με το ασθενοφόρο.
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης