Πριν από περίπου δύο χρόνια, ο ιδιοκτήτης μιας λευκής Lamborghini Aventador, είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κοπεί στη μέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα που κινούνταν κανονικά σε δρόμο του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, ένα μαύρο sedan πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τον χτύπησε στο πλάι. Το υπέροχο ιταλικό supercar προσέκρουσε στη συνέχεια πάνω σε ένα δέντρο και έσπασε σε δύο κομμάτια, με το εμπρός τμήμα να μένει καρφωμένο σε τοίχο σπιτιού και το πίσω στη μέση του δρόμου.    

Ο οδηγός της Aventador τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο το αυτοκίνητο διαλύθηκε εντελώς. Παρότι έχει περάσει τόσος καιρός, η ασφαλιστική εταιρεία δεν έχει αποζημιώσει ακόμα τον άτυχο κάτοχο της Lamborghini. Έτσι, αυτός σκέφτηκε ένα πρωτότυπο τρόπο για να πάρει πίσω κάποια από τα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αποφάσισε να πουλήσει τα δύο κομμάτια της Aventador σαν έργο τέχνης, ευελπιστώντας πως όλο και κάποιος καλλιτέχνης θα εμπνευστεί, δημιουργώντας κάτι μοναδικό. Το αν θα πετύχει το σκοπό του δεν το γνωρίζουμε, αλλά μάλλον είναι καλύτερα να κάνει λίγο υπομονή ακόμα, μπας και τον αποπληρώσει η ασφαλιστική.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης