Επιμέλεια: Παλληκάρης Γιώργος

Έχουμε δει όλα τα είδη πολυτελών RV όλα αυτά τα χρόνια, αλλά σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Η μοναδική στο είδος της δημιουργία που παρουσιάζεται στο συγκεκριμένο βίντεο ονομάζεται Anderson Mobile Estate και κοστίζει (για αγορά) 2.5 εκατ. ευρώ ή 9.000 δολάρια η βραδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συνολικό εμβαδόν του είναι στα 111τ.μ. και παρέχει ασύγκριτες ανέσεις, αλλά και έναν δεύτερο πλήρως λειτουργικό όροφο, κάνοντας τα τυπικά σπίτια να δείχνουν φτωχά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασκευάστηκε κατά παραγγελία για τον ηθοποιό και ραπερ του Χόλιγουντ, Will Smith, ο οποίος παρέδωσε λευκή επιταγή στον δημιουργό και του είπε χαρακτηριστικά «μην σε νοιάζει το κόστος, θέλω το καλύτερο». Και εγένετο Anderson Mobile Estate με κόστος 2.5 εκατ. δολάρια και πολυτέλειες που συναντάμε στις ακριβότερες βίλες.

Συνολικά 125.000 δολάρια κόστισαν μόνο οι επιφάνειες γρανίτη, η κουζίνα πάνω από 200.000 ενώ το δέρμα των καθισμάτων ξεπέρασε τις 300.000. Η χλιδή είναι ασύγκριτη με 14 τηλεοράσεις, κρυφά καμαρίνια, διπλό κρεβάτι αλλά και έξτρα υπνοδωμάτιο. 

 

 

Στο παραπάνω βίντεο, μία ολιγόλεπτη ξενάγηση στο εσωτερικό του αποτυπώνει την μοναδικότητα της συγκεκριμένης δημιουργίας, όμως πραγματικά μήπως τα 2.5 εκατ. είναι εξωφρενικά ακόμα και για αυτό το σύνολο; Τί λέτε;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης