Στην κατάσχεση τριών αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων προχώρησε η αστυνομία στο Yorkshire της Αγγλίας, λόγω υπερβολικής ταχύτητας και αντικοινωνικής συμπεριφοράς των οδηγών.   

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κάτοχοι των Lamborghini Aventador, Ferrari 458 και McLaren 570S κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο M1. Κάποια στιγμή θέλησαν να δουν τις δυνατότητες των supercar και στήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλο στις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας, επιταχύνοντας και επιβραδύνοντας απότομα. Με απλά λόγια έκαναν κόντρες μεταξύ τους στη μέση του δρόμου.

Όπως ήταν φυσικό, οι άλλοι οδηγοί ενοχλήθηκαν από τη συμπεριφορά τους και ειδοποίησαν την αστυνομία ή οποία τους περίμενε πιο κάτω. Τα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν άμεσα, με τις αρμόδιες αρχές να τους κατηγορούν για αντικοινωνική και ανεύθυνη οδήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, στην Βρετανία, σύμφωνα με τη νομοθεσία, η αστυνομία μπορεί να προχωρήσει στην κατάσχεση του οχήματος αν διαπιστώσει ότι ο οδηγός κινείται με αντικοινωνικό τρόπο.

Παράλληλα, όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, τα τρία supercar ήταν νοικιασμένα και οι τρεις φίλοι μετέβαιναν σε γάμο. Στους παραβάτες επιβλήθηκε πρόστιμο 100 λιρών έκαστος και τρεις βαθμοί ποινής στο δίπλωμα. Επίσης, είναι πιθανό να κατηγορηθούν για επικίνδυνη οδήγηση και να οδηγηθούν στο δικαστήριο, ενώ αντιμετωπίζουν πρόβλημα και με την εταιρεία ενοικιάσεων.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης