Επιμέλεια: Παλληκάρης Γιώργος

Αυτή η Toyota Celica του 1977 είναι μοναδική στον κόσμο και αναζητά τον επόμενο ιδιοκτήτη της μέσω eBay. Ο κάτοχος της, την αγόρασε το 2010 και ήταν μέσα στην σκουριά και τα μικροχτυπήματα, όντας παρατημένη και με σχεδόν μηδενική αξία, όμως έκρυβε ένα διαμάντι κάτω από το καπό της. Μοτέρ από Honda S2000!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να «ρίξει» χρήμα στο αυτοκίνητο αφαιρώντας τη σκουριά, επισκευάζοντας ό,τι είχε χαλάσει αλλά και βάφοντας το στο εντυπωσιακό midnight Purple III, την απόχρωση που έγινε παγκοσμίως γνωστή από το Nissan Skyline R34 GT-R.

Παράλληλα έχει αναβαθμιστεί με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, αμορτισέρ Bilstein και φυσικά με 16άρες ζάντες BBS RS με Black Solar Rain φινίρισμα. Φυσικά αναβαθμισμένος είναι και 2.2 λτ. ατμοσφαιρικός κινητήρας του S2000, οποίος διατηρεί όμως το ίδιο μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, το οποίο πλέον συνδυάζεται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, από ένα Toyota AE86.

Τέλος, και το εσωτερικό δεν θυμίζει σε πολλά το εργοστασιακό μοντέλο, με τις αλλαγές να είναι έκδηλες αλλά και εντυπωσιακές. Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν το σετ καθισμάτων Bridge Stadia Venus II, οι πινελιές από ανθρακόνημα αλλά και το τριάκτινο τιμόνι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς σας φαίνεται το συγκεκριμένο σύνολο; Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να το δείτε και εν κινήσει και φυσικά να το ακούσετε στο 21:00 λεπτό.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης