Το πιο γρήγορο τρακτέρ που έχει βγει ποτέ στην παραγωγή, με επιδόσεις που κόβουν την ανάσα, παρουσίασε η Honda. Το μίνι αγροτικό μηχάνημα είναι κατασκευασμένο για συγκεκριμένη εργασία, αποδίδει 100 ίππους και επιταχύνει στα 0-100 σε 4,0 δευτερόλεπτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρακτέρ της Honda ονομάζεται Mean Mower και ουσιαστικά είναι μια κουρευτική μηχανή του γκαζόν. Διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη όμως, καθώς μπορεί να κοντράρει ακόμα και sport car χάρη στις απίστευτες επιδόσεις.

Τροφοδοτείται από τον 1.000αρη κινητήρα της μοτοσικλέτας VTR Firestorm, αποδίδοντας 110 ίππους και 96 Nm ροπής. Έχει εξάρι σειριακό κιβώτιο με paddles στο τιμόνι και το συνολικό βάρος είναι μόλις 140 κιλά. Το κάθισμα είναι της Sparco, οι τροχοί προέρχονται από ATV, με πλαίσιο, αναρτήσεις και σύστημα διεύθυνσης να έχουν υποστεί τις κατάλληλες τροποποιήσεις.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί να επιταχύνει στα 0-100 σε μόλις 4 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 210 χλμ./ώρα. Επίσης, διαθέτει δύο ηλεκτρικά μοτέρ που περιστρέφουν τις ατσάλινες λεπίδες για την κοπή του χορταριού, αποθηκεύοντας τα σε μια ειδική θήκη από fiberglass.

Τώρα ποιος θα το αγοράσει, σε τι τιμή και αν χρειάζεται κράνος για να κόβει το γκαζόν του… είναι ένα θέμα!

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης