Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε κάμερα διαχείρισης της κυκλοφορίας σε περιοχή της Βραζιλίας όπου μοτοσικλετιστής βρέθηκε κάτω από τις ρόδες λεωφορείου, όμως σώθηκε ξεκάθαρα εξαιτίας του κράνους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα ένας χρήστης στο Reddit το οποίο θα μπορούσε να είναι η καλύτερη καμπάνια για τη χρήση κράνους. Ο άτυχος αναβάτης κατά τη διάρκεια μίας μανούβρας, έχασε τον έλεγχο της μηχανής και προσγειώθηκε με το κεφάλι ακριβώς κάτω από τις πίσω ρόδες του λεωφορείου. 

Ευτυχώς το κράνος απορρόφησε την ορμή της πτώσης και παράλληλα κατάφερε να είναι ο λόγος που ο άνδρας σύρθηκε λίγα μέτρα μέχρι την ακινητοποίηση του λεωφορείου και δεν συνθλίφτηκε από το μεγάλο όχημα.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ οι περισσότεροι περαστικοί ήταν σίγουροι πως ο οδηγός θα είχε υποκύψει, ο άνδρας άρχισε να κινεί τα χέρια και το κεφάλι του, συνειδητοποιώντας πόσο τυχερός ήταν που ήταν ζωντανός μετά από αυτή τη συγκλονιστική πτώση. Κάποιοι τον πλησίασαν και τον βοήθησαν να σταθεί όρθιος ενώ σήκωναν τη μηχανή του και επεξεργάζονταν το κράνος, αδυνατώντας να πιστέψουν πως έχει τις αισθήσεις του και δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του βίντεο έρχεται και ένα δεύτερος αναβάτης με μηχανάκι ο οποίος δεν φοράει κράνος και αντικρίζει το θέαμα αποσβολωμένος. Εάν αυτές οι εικόνες δεν σε πείσουν για την χρήση του κράνους, τότε τίποτα δεν μπορεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης