Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο 25χρονος Βρετανός Youtuber Adeel Habib ανέβασε στο προφίλ του ένα βίντεο με τον ίδιο να οδηγεί σε δημόσιους δρόμους εκτελώντας επικίνδυνες μανούβρες, θέτοντας ξεκάθαρα σε κίνδυνο όλους τους ανυποψίαστους οδηγούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «κατόρθωμα» του έπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας η οποία τον αναζήτησε και τελικά του επιβλήθηκε 27μηνη φυλάκιση και 49 μήνες αποκλεισμός από την οδήγηση. Όμως καθώς η αστυνομία τον ερευνούσε, τελικά ανακάλυψε πως ο νεαρός έχει μπλεξίματα και με ναρκωτικά, με αποτέλεσμα στην 27μηνη φυλάκιση να προστεθούν ακόμα τέσσερα χρόνια ποινής.

Ο επιθεωρητής Ρίτσαρντ Χορν περιέγραψε τον Χαμπίμπ ως «απολύτως ξεδιάντροπο» και είπε ότι έδειξε «απόλυτη περιφρόνηση» για τους χρήστες του δρόμου «αναρτώντας τακτικά βίντεο με τις μανούβρες του για να εντυπωσιάσει τους πολλούς οπαδούς του και να αποκομίσει μεγαλύτερο κοινό».

Ενώ το κανάλι του με την ονομασία Certi Drivers στο YouTube είναι πλέον κενό από κάθε περιεχόμενο, ορισμένα απαράδεκτα βίντεο που δημοσίευσε παραμένουν σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσιάζουμε ενδεικτικά ένα από αυτά.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης