Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου στην πόλη Bethesda της πολιτείας Maryland των Η.Π.Α. όπου ένας επιχειρηματίας είχε σταθμεύσει την Porsche 718 Boxster του έξω από ένα εστιατόριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξαφνικά δίπλα στην Porsche, σταματά ένα κόκκινο SUV από το οποίο βγαίνει με γρήγορες κινήσεις ένας ένοπλος άντρας, ο οποίος απομακρύνει τον ιδιοκτήτη από το όχημα του, την ώρα που ακόμα δύο δράστες περικυκλώνουν το sport όχημα.

Οι δύο δράστες ξαναμπαίνουν στο SUV, ενώ ο τρίτος μπαίνει στην Porsche. Ένα τέταρτο άτομο φαίνεται να σημαδεύει με όπλο από τη θέση του συνοδηγού του SUV. Περνούν αρκετά δευτερόλεπτα και τελικά ακούμε την Porsche να ξεκινάει αλλά και να σταματάει γρήγορα, δύο φορές. Τα πλάνα κόβονται απότομα λίγο αργότερα, αλλά ένα ρεπορτάζ από το Fox 5 αναφέρει ότι οι επίδοξοι ληστές αυτοκινήτων τελικά εγκατέλειψαν τη σκηνή καθώς δεν γνώριζαν να οδηγούν αυτοκίνητα με χειροκίνητο κιβώτιο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ιδιοκτήτης της Porsche είχε στοχοποιηθεί ειδικά για την Boxster του και ότι οι ύποπτοι τον ακολούθησαν για πολλά χιλιόμετρα. Τελικά έτρεξε μέσα στο εστιατόριό για να καλυφθεί με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι έπεσαν πυροβολισμοί, αλλά κανένας δεν χτύπησε. Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά το περιστατικό με τους δράστες να μην έχουν συλληφθεί ακόμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης