Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όχι μία αλλά τρεις Mercedes C Class AMG χάριζε πριν από λίγες ημέρες η γερμανική φίρμα, κάτι που είδαν δεκάδες χιλιάδες φίλοι και μη της μάρκας, στο Facebook.

Όσοι ήθελαν να μπουν στην κλήρωση έπρεπε να κάνουν like και share, κάτι πολύ απλό… Τελικά ο διαγωνισμός αποδείχτηκε… μαϊμού και καμία σχέση με την Mercedes Benz Hellas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση…
Αυτός ήταν και ο λόγος που η εισαγωγική εταιρεία μέσα από την σελίδα της στο Facebook αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη Facebook σελίδα που υπόσχεται ότι θα χαρίσει τρεις καινούργιες Mercedes-Benz AMG, ότι πρόκειται για απάτη!
Τι κάνουν ορισμένοι για μερικά… likeΗ Mercedes-Benz Hellas ουδεμία σχέση έχει με τη συγκεκριμένη σελίδα, ούτε υποστηρίζει τον ψευδή διαγωνισμό που διενεργεί με στόχο να συγκεντρώσει fans και να εκμεταλλευτεί την εταιρική μας φήμη.
Σας προτείνουμε αν ήδη έχετε κάνει like στη σελίδα αυτή να κάνετε unlike και report προκειμένου να προστατέψετε τον εαυτό σας αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες που πιθανά δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα.
Εμείς ως Mercedes-Benz Hellas και ως η επίσημη σελίδα της εταιρίας στην Ελλάδα, έχουμε ξεκινήσει κάθε νόμιμη διαδικασία έναντι της συγκεκριμένης Facebook σελίδας, προκειμένου να προστατέψουμε τη φήμη της εταιρίας μας, αλλά και όλους εσάς που καθημερινά μας δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας.
Ζητούμε συγνώμη για την τυχόν αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί και σας ευχαριστούμε θερμά για το ενδιαφέρον σας
».
  

Τα «δώρα» του μαϊμού διαγωνισμού ήταν 3 Mercedes C Class AMG. Δείτε τα χαρακτηριστικά τους πατώντας ΕΔΩ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης