Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες η φωτογραφία μιας παλαιάς Porsche Boxster στο πάρκινγκ της Βουλής έκανε και πάλι τον γύρο του διαδικτύου. Δίπλα στο γερμανικό σπορ αυτοκίνητο στεκόταν η βουλευτής της
Αν δεν γνωρίζεις κάτι, ρωτάς πρώτα και μαθαίνεις… Δεν είναι ντροπή!Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία σχολίαζε στη λεζάντα ότι είναι ντροπή αυτό που βλέπει, ενώ έκανε λόγο για «Νέα αποκάλυψη»!!!

Στόχος – σκοπός, τι άλλο; Να κερδίσει την εύνοια ψηφοφόρων που δεν γνωρίζουν από αυτοκίνητα…

Προφανώς, όμως, η κα Μεγαλοοικονόμου δεν γνωρίζει πως ένα τέτοιο αυτοκίνητο κοστίζει σχεδόν 10.000 ευρώ (πριν από 2-3 χρόνια είχε 5.000), δηλαδή το κόστος του είναι μικρότερο από ένα Hyundai ή ένα απλό καθημερινό αυτοκίνητο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι καιροί έχουν αλλάξει…
Πρέπει να θυμίσουμε στην κα Μεγαλοοικονόμου πως η εποχή που η Porsche ήταν ένα άπιαστο όνειρο
Η συγκεκριμένη Porsche ανήκει στον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας, ο οποίος την πουλούσε 5.900 ευρώ!αποτελεί παρελθόν εδώ και… δεκαετίες. Πλέον η αγορά μιας Porsche είναι εύκολη υπόθεση όχι μόνο για έναν εύπορο επιχειρηματία αλλά και για έναν απλό εργαζόμενο! Προφανώς, η ίδια έχει μείνει στην εποχή των… αλόγων και δεν έχει συνειδητοποιήσει πως οι καιροί έχουν αλλάξει και ο κόσμος στις σύγχρονες κοινωνίες μετακινείται με αυτοκίνητα!

Μάλλον, θα της έχει μείνει απωθημένο από την παιδική της ηλικία… Δεν βρίσκω άλλη δικαιολογία!

Την προτρέπω, πάντως, έτσι για να μάθει τα περί Porsche, να έρθει για μία βόλτα και να καταλάβει όχι μόνο την ταχύτητα και τις συγκινήσεις που προσφέρει στον κάτοχό της, αλλά και την ασφάλεια συγκριτικά με άλλα αυτοκίνητα.

Ο λαϊκισμός πέθανε! Ζήτω ο… λαϊκισμός.

Δείτε πόσο πωλούνται σήμερα οι μεταχειρισμένες Porsche Boxster πατώντας ΕΔΩ 


Δείτε κι άλλες αγγελίες πατώντας
ΕΔΩ

 

Η βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης