Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγάπη του Μάριου Ηλιόπουλου για τους αγώνες αυτοκινήτου είναι γνωστή στον φίλαθλο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το πάθος του όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι βγαίνει σε… χρόνους ενώ Ο «Mario» έχει μεγάλη αγάπη με τον κόσμο και το αποδεικνύει στην πράξη
ο συνδυασμός οδηγικής ικανότητας και κορυφαίο αγωνιστικό αυτοκίνητο είναι κάτι που λατρεύουν οι θεατές.

Πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων (κατηγορία Formula Saloon) έχοντας οδηγήσει Ford Escort WRC και Ford Fiesta WRC. Φέτος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με ένα μοναδικό, για τα ελληνικά δεδομένα, αγωνιστικό και συγκεκριμένα ένα Audi R8 LMS!

Στη συνέχεια έτρεξε με Ford Fiesta WRC, που είναι και ένα από τα αγαπημένα του αγωνιστικά αυτοκίνητα και όπως έχει αποδείξει, με το συγκεκριμένο έχει την τάση να… σπάει τα χρονόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε στο παρακάτω video τα περάσματα του Μάριου Ηλιόπουλου στην ανάβαση Πιτίτσας

Πώς αποφάσισε να δείξει την αγάπη του
Ο τελευταίος αγώνας που έτρεξε ήταν η ανάβαση Πιτίτσας, όπου, γι’ ακόμα μία φορά, όχι μόνο κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία του αλλά σημείωσε και τον απόλυτο χρόνο ημέρας. Σε αυτό τον αγώνα η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που όπως αποδείχτηκε δεν άφησε ανεπηρέαστο τον «Mario» που… χτύπησε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Το δώρο αφορά σε σχεδόν 7.500 άτομα που ακολουθούν τον «Μάριο» στο Facebook!!!
Συγκεκριμένα και σε ανακοίνωση που έβγαλε, έκανε γνωστό πως όσοι φίλοι έχουν κάνει like μέχρι την 1η Ιουλίου στην σελίδα της αγωνιστικής του ομάδας στο Facebook «Mario Iliopoulos racing team», κερδίζουν ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής για Τήνο, Μύκονο, Πάρο ή Νάξο με το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο το Terajet!!!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χτυπά ο γνωστός «Mario», καθώς όλοι θυμούνται το αξέχαστο πάρτι που έκανε και πάλι προς τιμήν των φιλάθλων σε κεντρικό παραλιακό μαγαζί της Αθήνας με 1.500 άτομα!

Δείτε έναν διαφορετικό «Mario» τον οποίο λατρεύουν οι φίλοι των αγώνων αυτοκινήτου!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Μάριου

«Ανακοίνωση Μάριο / Δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους φίλους του Μάριο

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες,

Με ανάμεικτα αλλά και έντονα συναισθήματα έπεσε η αυλαία της Ανάβασης Πιτίτσας που έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες και με θερμοκρασίες κάποιες στιγμές πάνω από 40°C ιδιαίτερα το Σάββατο.

Με το αγαπημένο μας FIESTA WRC ανεβήκαμε στο 1ο σκαλί του βάθρου στην Formula Saloon κατακτώντας την νίκη αλλά γράφοντας επίσης τον καλύτερο χρόνο ρεκόρ για την Ανάβαση Πιτίτσας.

Θέλω με ανιδιοτελή αισθήματα και αγάπη να ευχαριστήσω όλους τους θεατές που κάτω από αυτές τις ακραίες συνθήκες βρέθηκαν κοντά μας και ιδιαίτερα αυτούς που εξέφρασαν με λόγια την αγάπη τους λέγοντας μου ότι “ήρθαμε για σένα Μάριο…”

Και εγώ για αυτόν τον απίθανο κόσμο αγωνίζομαι και βάζω τη δύναμη της ψυχής μου για αυτά τα συγκλονιστικά συναισθήματα που με κάνουν να νιώθω.

Το Ford Fiesta WRC δεν είναι μόνο το αγαπημένο αυτοκίνητο του Μάριου Ηλιόπουλου αλλά και των θεατών!

Προς τιμήν όλων αυτών που με ακολουθούν, με αγαπούν και νοιάζονται, η Seajets σε συνεργασία με την αγωνιστική μας ομάδα, προσφέρει για όλους τους φίλους που έχουν κάνει like της σελίδας του Mario Iliopoulos Racing Team έως και την 1η Ιουλίου του 2017 ένα δωρεάν εισιτήριο μετ’ επιστροφής από Ραφήνα για Τήνο, Μύκονο, Πάρο ή Νάξο με το μεγαλύτερο ταχύπλοο στον κόσμο το Terajet με όρους και προϋποθέσεις που αναφέρονται στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScEkxEHsN1MNkLfa0…/viewform

Ευχαριστώ τον Μελέτη, τον Γιάννη αλλά και όλη την ομάδα που ήταν κοντά μου αλλά και την Άρτεμις που ενίσχυσε από “τα μετόπισθεν”.

Νέο μας ραντεβού πρώτα ο Θεός στην Ανάβαση Ομαλού στα Χανιά στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και σας αφιερώνω το βίντεο που ακολουθεί από την Ανάβαση Πιτίτσας 2017.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Μάριο»

 
Από δεξιά, Bruno Magalhaes, Μελέτης Καρακετίδης, Δημήτρης Στεργιώτης,Μάριος Ηλιόπουλος, Kajetan Kajetanowicz και Hugo Magalhaes
Μάνα είναι μόνο μία και όπως φαίνεται, η κυρία Δέσποινα, είναι μεγάλη αγάπη του 'Mario'
Όσοι γνωρίζουν τον Μάριο ξέρουν και την αγάπη που έχει για τους αγώνες αυτοκινήτου αλλά και την αγάπη για τον φίλαθλο κόσμο!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης