Λαρισαίος οδηγός αγώνων πλήρωσε λύτρα για να πάρει πίσω το αυτοκίνητό του

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017, 21:33
Λαρισαίος οδηγός αγώνων πλήρωσε λύτρα για να πάρει πίσω το αυτοκίνητό του

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       


Φτερά... έκανε πριν από λίγες ημέρες ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στην Λάρισα και συγκεκριμένα του οδηγού Δημήτρη Ευθυμιάδη.

Ο ιδιοκτήτης μόλις αντιλήφθηκε την κλοπή έκανε γνωστό το γεγονός στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αμέσως υπήρξε ανταπόκριση.

H αγωνιστική BMW του Δημήτρη Ευθυμιάδη


Είχαν αρχίσει να το... λύνουν
Οι αετονύχηδες, είχαν αρχίσει να το «λύνουν» στην... Καρδίτσα, προκειμένου να το πουλήσουν για Στο... τσακ τους πρόλαβε ο ιδιοκτήτης πριν του κάνουν το αυτοκίνητο ανταλλακτικά!ανταλλακτικά όμως η άμεση αντίδραση του ιδιοκτήτη έφερε αποτελέσματα.

Ο ίδιος μετέβη στην Καρδίτσα (που είχε την πληροφορία ότι το αυτοκίνητό του ήταν εκεί) για να ψάξει μαζί με τους φίλους του το κλεμμένο αυτοκίνητο και τελικά κατάφερε να το βρει.

Αρχικά τηλεφώνησε σε αυτόν που το είχε στα χέρια του, ο οποίος ζήτησε χρήματα για να το επιστρέψει. Τελικά η παράδοση έγινε σε ερημικό δρόμο αλλά όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες ήδη η ζημιά είχε γίνει καθώς είχαν αρχίσει να το λύνουν για να το κάνουν ανταλλακτικά προκειμένου να τα διαθέσουν στην αγορά...


Έτσι ήταν η BMW του Λαρισαίου οδηγού
Και έτσι την... παρέλαβε
Οι δράστες είχαν αρχίσει να ξηλώνουν το αυτοκίνητο για να το πουλήσουν ως ανταλλακτικά
Εικόνα από το μοτέρ όταν το παρέλαβε...
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο οδηγός αγώνων Δημήτρης Ευθυμιάδης που έδωσε αγώνα δρόμου για να βρει το αγαπημένο του αυτοκίνητο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017, 21:33