Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To ράλι Μόντε Κάρλο που ανοίγει την αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι έχει και ελληνικό χρώμα καθώς σε αυτό συμμετέχουν δύο αυτοκίνητα με την ελληνική σημαία. Το πρώτο αφορά το To video σε 24 ώρες έχει πάνω 150.000 views και 8.000 κοινοποιήσεις πλήρωμα Αθανασσούλας – Ζακχαίος που τρέχει με Skoda Fabia R5 και το δεύτερο αφορά τον Ιορδάνη Σερδερίδη που συμμετέχει με Citroën DS3 R5.

Ο αγώνας ξεκίνησε σήμερα ενώ τις προηγούμενες ημέρες τα πληρώματα πραγματοποίησαν αναγνωρίσεις ειδικών διαδρομών. Κατά τη διάρκεια αυτών, οι Αθανασσούλας – Ζακχαίος είχαν ένα απρόοπτο με ένα μικρό ατύχημα που ευτυχώς εκτός από υλικές ζημιές δεν είχε κάποιο τραυματισμό για τους επιβάτες.

Όπως θα παρακολουθήσετε στο σχετικό video, την ώρα που το ελληνικό πλήρωμα οδηγούσε σε μία διαδρομή εμφανίστηκε ένα τροχόσπιτο. Ο οδηγός του αν και φρέναρε χωρίς πρόβλημα και έδειξε να μην έχει πρόβλημα, έκανε στην άκρη και ξαφνικά έπεσε στο χαντάκι… Την ίδια ώρα ακούστηκε από το ελληνικό πλήρωμα: «Όχι ρε μ@λ@κ@… Αν είναι δυνατόν!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να ‘χει. Τέλος καλό, όλα καλά για όλους… Ευχόμαστε να σηκώσουν ψηλά την ελληνική σημαία.


Διαβάστε επίσης:
«Βγήκε ο Βλάχος ρε, έλεος ρε πούσ..»

Διαβάστε επίσης: To video που κάνει θραύση στο διαδίκτυο με Έλληνες αγωνιζόμενους…

Παρακολουθήστε το απρόοπτο ατύχημα στο Μόντε Κάρλο και την κλασική ελληνική… ατάκα!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης