Σκύλοι επιτέθηκαν και... κατασπάραξαν αυτοκίνητο!

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 16:40
Σκύλοι επιτέθηκαν και... κατασπάραξαν αυτοκίνητο!

Το έβλεπε και δεν το.. πίστευε, ο ιδιοκτήτης ενός Opel Corsa στην Ελλάδα, όταν πήγε το πρωί να πάρει το αυτοκίνητο για να πάει στην δουλειά του. Αρχικά προσπάθησε να εκκινήσει τον κινητήρα με τη μίζα, ωστόσο διαπίστωσε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Κατέβηκε κάτω, άνοιξε το καπό και είδε ζημιές που Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν μία στις... 100.000!!! αρχικά δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Τελικά, η οδική βοήθεια φόρτωσε το αυτοκίνητο, το πήγε στο συνεργείο και το πόρισμα άφησε τον ιδιοκτήτη με ανοιχτό το στόμα. Το αυτοκίνητό του είχε δεχτεί επίθεση από σκύλους οι οποίοι δημιούργησαν ζημιές τόσο επιφανειακά όσο και στο σημείο του κινητήρα. Όπως αποδείχτηκε τα σκυλιά επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο καθώς κυνηγούσαν προφανώς μία γάτα που προσπάθησε να κρυφτεί κάτω από το καπό.

Η μανία όμως ήταν τέτοια που σε πολλά σημεία του προφυλακτήρα άφησαν το αποτύπωμά τους ενώ έκαναν και ζημιές σε καλώδια.

Η επίθεση από σκυλούς δεν.... προβλεπόταν από την ασφαλιστική εταιρεία με αποτέλεσμα να πληρώσει τη ζημιά ο ιδιοκτήτης, που ευτυχώς δεν ήταν υπερβολικά υψηλή..

Είναι να μη σου τύχει που λέμε...

 

Για να δείτε και άλλα στραβά και παράξενα πατήστε ΕΔΩ

 

 
Να πας στο αυτοκίνητο σου να δεις αυτό και να διαπιστώσεις ότι στο... δάγκωσε σκύλος!!!
Το βλέπεις και δεν το πιστεύεις... Ούτε... μέλι να είχε!
Σε πολλά σημεία υπήρχαν δαγκωματιές...
Ο σκύλος ή οι σκύλοι έκαναν ζημιές και στα καλώδια...
Μέρος από τον κινητήρα του αυτοκινήτου στο οποίο διακρίνονται τα σημάδια από τη.. μάχη που δόθηκε μεταξύτ σκύλου και γάτας..


   

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 16:40