Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τζάμια των αυτοκινήτων είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν ασφάλεια στους επιβάτες ενώ η καλή μόνωση είναι σημαντική για την άνεση όταν κινούμαστε, κυρίως με υψηλές ταχύτητες. Σε Είναι πολύ δυνατό το τζάμι παλαιότερο ρεπορτάζ δείξαμε πως με τα χέρια ή τα πόδια είναι σχεδόν

Δύσκολα σπάει ένα τζάμι όταν το χτυπάμε με αντικείμενα μεγάλης επιφάνειας…αδύνατο να σπάσουμε το τζάμι σε ένα αυτοκίνητο.

Όπως όμως αποδεικνύεται και χωρίς χέρια, η δυσκολία… σπασίματος παραμένει. Προσπαθήσαμε να το κάνουμε χρησιμοποιώντας το προσκέφαλο του καθίσματος. Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, χτυπώντας ακόμα και με τα σίδερα που έχει το προσκέφαλο, το τζάμι δεν σπάει, επιβεβαιώνοντας τελικά πως είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις… θρύψαλα για να μπορέσεις να βγεις από το αυτοκίνητο στην περίπτωση που έχεις εγκλωβιστεί σε αυτό και έχουν μπλοκάρει οι κλειδαριές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε πως τα κρύσταλλα των αυτοκινήτων έχουν πολύ ψηλή αντοχή διότι, όπως λένε οι ειδικοί, «ατσαλοποιούνται» μετά την επεξεργασία «ψησίματος». Αυτός είναι και ο λόγος που όταν σπάσει γίνεται θρύψαλα. 


Διαβάστε επίσης:
Πώς σπάμε τα τζάμια του αυτοκινήτου σε περίπτωση εγκλωβισμού


Δείτε το σχετικό video και θα καταλάβετε…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης