Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φανταστείτε να έχετε παρκάρει το αυτοκίνητο σας και όταν θα πάτε να το πάρετε να μην το βρείτε! Είναι σίγουρο πως το μυαλό σας θα πάει στο κακό… το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε, εφόσον σας έχει λούσει κρύος ιδρώτας είναι πως σας το έχουν κλέψει άρα να επικοινωνήσετε με την αστυνομία για να δηλώσετε την κλοπή…

Σενάρια χαμένου αυτοκινήτου…Το αυτοκίνητο για να παραμείνει ακίνητο πρέπει να έχει τραβηχτεί το χειρόφρενο!!!
Αυτό είναι ένα σενάριο, γιατί αν ρίξετε μία ματιά στο παρακάτω video θα συνειδητοποιήσετε πως υπάρχει και δεύτερο, που σίγουρα δεν σου πάει το μυαλό (με την πρώτη)… Συγκεκριμένα και όπως κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, η ξανθιά βιαστική οδηγός πάρκαρε το αυτοκίνητο και πήγε στη δουλειά της. Όπως όμως θα δείτε και δευτερόλεπτα αφότου απομακρύνθηκε από το σημείο, το όχημα άρχισε να πηγαίνει προς τα πίσω ενώ ως δια μαγείας γλίτωσε την επαφή με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Τελικά κατέληξε.. παρκαρισμένο λίγα μέτρα πιο κάτω χωρίς ευτυχώς να συμβεί κάποιο απρόοπτο. Μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε όταν η… κυρία βγήκε να πάρει το αυτοκίνητο και δεν το είδε στη θέση που το είχε παρκάρει. Προφανώς αυτά παθαίνεις όταν έχεις αλλού το μυαλό σου!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video με την αφηρημένη… κυρία

   
  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης