Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Φάνης είναι ένας φίλαθλος-μασκότ για την ομάδα του ΠΑΟΚ, καθώς οι περισσότεροι τον γνωρίζουν όχι μόνο για την παρουσία του στο γήπεδο αλλά και εκτός αυτού.

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο οι παίκτες του ΠΑΟΚ, βλέποντάς τον να… ταλαιπωρείται με ένα μισοδιαλυμένο scooter-άκι 50 κ.εκ., του έκαναν δώρο ένα καινούργιο, για να πηγαίνει να βλέπει τα παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ με το... παλιό scooter που είχε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Βόλτα με τη… σημαία

Το χαρακτηριστικό του Φάνη είναι πως, όταν οδηγεί το μηχανάκι, πίσω του κυματίζει η σημαία της Είναι τέτοια η αγάπη που έχει ο Φάνης, που δεν… χαμπαριάζει αγαπημένης του ομάδας και -όπως είναι φυσικό- δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Όπως θα δείτε όμως, αυτό που κάνει σε κεντρικούς δρόμους είναι επικίνδυνο τόσο για τον ίδιο όσο και για τους διερχόμενους οδηγούς. Είναι τέτοια ωστόσο η αγάπη που έχει για την ομάδα του, που ξεπερνά κάθε… επικινδυνότητα!

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το zougla.gr, τον βλέπετε να κινείται στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι αρκετά επικίνδυνος δρόμος.

Παντού με το scooter και τη σημαία της αγαπημένης του ομάδας!
Άμα έχεις τρελή αγάπη για την ομάδα σου, δεν... λογαριάζεις τους κινδύνους!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης