Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την απορία του μέσω του zougla.gr εκφράζει ένας αναγνώστης, ο οποίος μας έστειλε το παρακάτω mail με τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε.  

«Η ερώτηση είναι απλή και η απάντηση εύλογη! Μάλιστα, θα έπρεπε να συμπεριληφθεί και στο

Άλλο ένα… διαμάντι των ελληνικών δρόμωνερωτηματολόγιο της εξεταστέας ύλης των υποψήφιων για την απόκτηση διπλώματος! Το ΙΧ της φωτογραφίας πιστεύετε ότι έχει σταθμεύσει παράνομα; Κάποιοι θα απαντούσαν ”Ναι”, αφού το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο ΠΑΝΩ και ΚΑΘΕΤΑ στο πεζοδρόμιο! ΛΑΘΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!! Το αυτοκίνητο έχει σταθμεύσει απολύτως νόμιμα (!!!), αφού ο οδηγός φρόντισε να ακολουθήσει τη φρεσκοβαμμένη σήμανση που υπάρχει στο οδόστρωμα (βλέπε το βέλος) και επιπλέον ο δήμος πρόβλεψε να κατασκευάσει και ράμπα τύπου ΑΜΕΑ για να μην ταλαιπωρούνται οι επιβάτες και οι αναρτήσεις από το ψηλό πεζοδρόμιο!!! Συμπέρασμα: στη χώρα της Μπανανίας να ακολουθείτε πιστά τη σήμανση και θα είστε πάντα νόμιμοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Η φωτογραφία είναι από τον Φάρο Ψυχικού, που η κυκλοφοριακή συμφόρηση είναι καθημερινό φαινόμενο. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σημείο παλαιότερα είχαν τοποθετηθεί και πλαστικά κολονάκια, αλλά οι οδηγοί των Jeep και SUV φρόντισαν να τα καταστρέψουν. Επιπλέον το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο όταν αρχίζουν και οι δίπλο-τρίπλο σταθμεύσεις, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!».

Μάλλον... πρέπει να μπέρδεψε το βελάκι στο δρόμο!!!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης