Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η 26χρονη Sydney Thomas ταξίδευε κατά μήκος της γέφυρας George Rogers Clark Memorial Bridge την 1η Μαρτίου, όταν συνέβη το αδιανόητο. Ένας οδηγός Pick-up από την αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας (ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες) κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα και άλλαζε συνέχεια λωρίδες, δημιούργησε ένα εφιαλτικό σκηνικό. Το κακό δεν άργησε να γίνει, έχασε τον έλεγχο, πέρασε το διαχωριστικό και συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό που οδηγούσε η Thomas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύγκρουση ήταν τέτοια, που έστειλε το φορτηγό με φόρα στις απέναντι προστατευτικές μπαριέρες της γέφυρας, τις οποίες έσπασε με αποτέλεσμα να κρεμαστεί στο κενό, από ύψος 30μ.  Ευτυχώς το τρέιλερ του φορτηγού κόλλησε στα κιγκλιδώματα και η οδηγός στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, να κρέμεται στο απόλυτο κενό και να την κρατά μονάχα η ζώνη ασφαλείας της.

«Όταν πέρασα μέσα από το κιγκλίδωμα, σκέφτηκα: Αυτός είναι ένας τρελός τρόπος να πεθάνεις», δήλωσε η Thomas στο WHAS. Ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα αντιμετωπίζει πολλαπλές σοβαρές κατηγορίες, ενώ ο εισαγγελέας δήλωσε  «Αυτό είναι το αποτέλεσμα, που προκύπτει από την ακραία αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης