Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Καμιά φορά για τα ατυχήματα δεν φταίει ούτε η υπερβολική ταχύτητα, ούτε η χρήση κινητού, ούτε η βροχή. Φταίει καθαρά η βλακεία του οδηγού. Βέβαια στη σημερινή περίπτωση, ίσως να υπάρχει συνυπαιτιότητα και από τους θεατές που μαζεύτηκαν να δουν το.. θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά έχουμε την πιο αποτυχημένη επίδειξη ικανοτήτων με ένα Tesla Cybertruck, μπροστά σε συγκεντρωμένο πλήθος και φυσικά, όλα πήγαν λάθος.

Τα βίντεο από το ατύχημα ανέβηκαν ταχύτατα στο internet, καθώς οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν τις λήψεις από τα smartphone τους στο YouTube και το Instagram. Μεταξύ των βίντεο που κυκλοφορούν, υπάρχει και ένα που αποκαλύπτει την ατυχή προσπάθεια του Cybertruck να κάνει «μαγκιές» με την όπισθεν και να πέφτει πάνω στον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς το ηλεκτρικό όχημα προσπαθεί να εκτελέσει μια περιστροφή με όπισθεν, πέφτει πάνω σε με μια ομάδα θεατών. Ευτυχώς, η σύγκρουση συνέβη με χαμηλή ταχύτητα και το Tesla σταμάτησε πριν πατήσει κάποιον, και όπως θα δείτε και στα πλάνα, ακόμα και το άτομο που έπεσε στο έδαφος, σηκώθηκε γρήγορα και χωρίς βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, διακρίνονται δύο επιβαίνοντες να σκύβουν έξω από τα πλευρικά παράθυρα του κινούμενου Cybertruck, ενώ ο ένας από αυτούς κρατά κάτι που φαίνεται να είναι εξοπλισμός κινηματογράφησης.

Αυτού του είδους οι συγκεντρώσεις, οι οποίες είναι συνηθισμένες στην Αμερική, μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνες για τους εμπλεκόμενους, ακόμη περισσότερο όταν ο οδηγός δεν έχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο εμπειρίας. Η απόπειρα ντόνατς με ένα βαρύ φορτηγό πλήρους μεγέθους σε έναν τόσο περιορισμένο χώρο καταδεικνύει σαφώς την έλλειψη κατανόησης της βασικής φυσικής.

Από την άλλη είναι και οι θεατές οι οποίοι νόμιζαν πως μερικοί κώνοι και λάστιχα θα τους προστατέψουν σε μία περίπτωση που π.χ. πατηθεί παραπάνω γκάζι.

Τέλος καλό, όλα καλά, μέχρι την επόμενη φορά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης