Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Οι κάτοικοι που φαίνεται να βρίσκονται στο απέναντι μπαλκόνι, είναι οι ίδιοι που τραβούν το βίντεο και παράλληλα φωνάζουν στον οδηγό της Viper ότι δεν έχει τα κότσια για να προσφέρει λίγο θέαμα. Η αλήθεια είναι πως ακόμα και το γεγονός πώς έκανε τόση όπισθεν για να ξεπαρκάρει (παραλίγο να χτυπήσει το Prius), μάλλον μας δείχνει ότι δεν πρέπει να έχει αρκετό καιρό το όχημα στην κατοχή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός ξεπαρκάρει και αμέσως αποφασίζει να αποδείξει πως έχει τα κότσια,  πατώντας τέρμα γκάζι και νιώθοντας έτοιμος να… κλείσει στόματα.

Γρήγορα ο V10 των 8.4λτ. και 645 ίππων ανεβάζει στροφές και βρυχάται με την ουρά να αρχίζει τα παιχνίδια. Ο οδηγός αρχικά προσπαθεί να συγκρατήσει τη Viper, όμως διορθώνει υπερβολικά και χάνει τον έλεγχο, γλιστρώντας προς ένα ζευγάρι σταθμευμένων SUV. Παρόλο που η Viper δεν είχε προλάβει να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, πήγαινε αρκετά γρήγορα ώστε να εκτοξεύσει το πίσω μέρος ενός Honda Pilot πάνω από ένα κράσπεδο και να περιστραφεί κατά 90 μοίρες.

Ενώ οι ζημιές στο αθώο Pilot φαίνεται να είναι σχετικά περιορισμένες, το μπροστινό μέρος της Viper έχει υποστεί σοβαρές ζημιές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης