Το δίδυμο των οδηγών της Ferrari, είναι αναμφισβήτητα το πιο ισχυρό από πλευράς ονομάτων στο φετινό πρωτάθλημα της F1, αλλά και το πιο «καυτό» από άποψη προσωπικοτήτων. 


O Raikkonen ξεκίνησε πρώτος τις δοκιμές στην Jerez

Η συνεργασία τους έχει γίνει από την πρώτη στιγμή θέμα προς συζήτηση και πολλοί θεωρούν ότι δεν θα αργήσει να έρθει η «έκρηξη» όταν ξεκινήσει η σεζόν. Για πρώτη φορά, η ιταλική ομάδα δεν έδωσε το Νο1 σε κάποιον, με τους Fernando Alonso και Kimi Raikkonen να μάχονται επί ίσοις όροις.  


Και ο Alonso ακολούθησε 

Λίγες μέρες μετά την έναρξη των πρώτων δοκιμών εξέλιξης στην πίστα της Jerez, όπου έλαβαν μέρος και οι δύο με το νέο μονοθέσιο, ο Alonso μίλησε για τη συνεργασία τους, λέγοντας ότι όλα μέχρι στιγμής πάνε καλά.


Αυτά ακριβώς ήθελε να ακούσει ο Montezemolo από τον Alonso

«Με τον Kimi δουλέψαμε μαζί κάποιες μέρες στο Maranello. Κάναμε τη δουλειά μας αλλά και την πλάκα μας. Και οι δύο έχουμε μεγάλη εμπειρία και θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να βοηθήσουμε την ομάδα και να πετύχουμε τους στόχους. Στη Jerez δοκιμάσαμε κάποια πράγματα και πέρα από το αγωνιστικό πρόγραμμα κάναμε κάθε βράδυ μια συνάντηση οι δύο μας, ώστε να αναλύσουμε όλα τα θέματα. Ο ένας έδινε πληροφορίες στον άλλο και συζητούσαμε για την αίσθηση που δίνει το μονοθέσιο και ποια προβλήματα εντοπίζαμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος