Βρίσκεται στη Ferrari από το 2010, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ένα πρωτάθλημα με τα χρώματα της Scuderia. Αρκετές ομάδες τον έχουν πλησιάσει, αυτός όμως παραμένει πιστός στην ομάδα από το Maranello.


Αν δεν είχε συμβόλαιο σίγουρα θα είχε φύγει για άλλες πολιτείες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Fernando Alonso δήλωσε σε συνέντευξή του στο Sky Sport, ότι πράγματι είχε προσφορές από άλλες ομάδες, αλλά δεν πρόκειται να φύγει από τη Ferrari, τουλάχιστον μέχρι το 2016, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του.


Ελπίζει του χρόνου να έχει στα χέρια του ένα γρήγορο μονοθέσιο

«Η συζήτηση που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι δημιούργησε ένταση, αλλά εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα αφήσω τη Ferrari ή ενδιαφέρομαι για άλλη ομάδα. Είμαι όμως χαρούμενος και περήφανος που οι καλύτεροι της F1 ενδιαφέρθηκαν για μένα και το είπαν δημόσια. Σκοπός μου είναι τελειώσω τη δουλειά που άρχισα εδώ πριν από μερικά χρόνια και να κερδίσω», τόνισε ο Ισπανός οδηγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Μάλλον λέει στον Mattiacci ότι πρέπει να αλλάξει πολλά για να πετύχουν

Όσο για το καινούριο αφεντικό της ομάδας, Marco Mattiacci, είπε. «Δεν ξέρει πολλά από F1. Αυτό είναι αρνητικό, όταν θες να αλλάξεις πολύ συγκεκριμένους τομείς του μονοθεσίου, αλλά από την άλλη είναι καλό γιατί ξεκινάει με φρέσκες ιδέες».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης