Με την ανάβαση Δερβενοχωρίων ολοκληρώνεται την Κυριακή 24 Νοεμβρίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα για το 2013. Ο συγκεκριμένος αγώνας που φέρει την ονομασία «Βαγγέλης Παλαπανίδης» (μηχανικός που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας) θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Δερβενοχωρίων, στα όρια των νομών Αττικής και Βοιωτίας. Στην ειδική διαδρομή θα τοποθετηθούν για πρώτη φορά επιβραδύνσεις αλλάζοντας τη μορφολογία της διαδρομής σε κάποια σημεία με σκοπό να προσφέρει ασφάλεια στους συμμετέχοντες.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι ελεύθερες δοκιμές, όπου ο Κώστας Πατσουρέας με Mitsubishi EVO κατάφερε να σημειώσει τον απόλυτο χρόνο ημέρας. Οι δοκιμές έγιναν με καλές καιρικές συνθήκες αλλά η πρόβλεψη για αύριο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, αφού η μετεωρολογική υπηρεσία κάνει λόγο για καταιγίδες. Οι θεατές πάντως που επιθυμούν να βρεθούν αύριο στην περιοχή και να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να να το κάνουν ακολουθώντας τις παρακάτω διαδρομές:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1) Από την έξοδο 6 της Αττικής Οδού βγαίνετε στην Λεωφόρο Φυλής και φτάνετε στην Χασιά (προτιμήστε τον περιφερειακό δρόμο). Μετά τις τελευταίες ταβέρνες στο πλάτωμα όπου δεξιά πάτε προς Μονή Κλειστών στρίβετε αριστερά και μετά από περίπου 11,5 χιλιόμετρα ανηφορικής διαδρομής βρίσκεστε στον τερματισμό της Ανάβασης.

2) Στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου φτάνοντας στην Ελευσίνα στρίβετε δεξιά προς Θριάσιο Νοσοκομείο. Έχοντας το Νοσοκομείο δεξιά σας συνεχίζετε ευθεία και φτάνετε στα Τσιμέντα Τιτάν. Στη διχάλα στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε την παλαιά ειδική διαδρομή «Στεφάνη» φτάνοντας στο χωριό Στεφάνη. Μετά το τέλος του χωριού σε ένα περίπου χιλιόμετρο φτάνετε σε παλλόμενο φανάρι όπου κάνετε δεξιά στην μεγάλη ευθεία και σε ένα χιλιόμετρο φτάνετε στα pits.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε τους χρόνους από το πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τους χρόνους από το δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τους χρόνους από το τρίτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: «Έφυγε» ο Βαγγέλης Παλαπανίδης 

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης