Το πιο δυνατό Mitsubishi L200 της Ευρώπης κατασκεύασε πρόσφατα ο Στέφανος Αττάρτ, γνωστός στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό από τις καινοτόμες ιδέες αλλά και τις πρωτότυπες κατασκευές, όπως αυτή με το Smart Monster των 3,5 μέτρων αλλά και το Βatmobile. Ο γνωστός και ως… γκουρού των 4×4 αποφάσισε να δώσει μία ξεχωριστή μορφή στο δικό του Mitsubishi L200 και από ένα «απλό» Pick up να το μετατρέψει σε ένα αγωνιστικό «όπλο» που σίγουρα δεν συναντάς κάθε μέρα.

Έτσι στο L200, με το οποίο έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες ανά την Ελλάδα, τοποθέτησε ένα μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 2.600 κ.εκ. Το συγκεκριμένο με τη βοήθεια δύο turbo αποδίδει 580 ίππους, παράγει σχεδόν 600Nm ροπής και όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει οι επιδόσεις του κόβουν την ανάσα. Στο δρόμο ή ακόμα και στο χώμα το L200 by Attart «σκάβει» το έδαφος αφού η δύναμή του είναι τόσο τρομακτική που θα ζήλευε ακόμα και… Ferrari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω αποκλειστικό video της zougla.gr μπορείτε να πάρετε μία καλή γεύση από το εν λόγω Mitsubishi L200 το οποίο καταφέρνει να… διπλώνει για πλάκα.

Δείτε το Mitsubishi L200 με τους 580 ίππους


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης