O Sebastian Vettel βρίσκεται ένα βήμα πριν από την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου του στην F1, αποδεικνύοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος όλων, έχοντας παράλληλα το πιο γρήγορο και αξιόπιστο μονοθέσιο.

Παρά τις συνεχείς νίκες του και την κατά κράτος επικράτηση του απέναντι σε κορυφαίους οδηγούς, όπως οι Alonso, Raikkonen και Hamilton, ο Γερμανός δεν είναι και πιο δημοφιλής. Μετά τη Monza, ο Vettel αποδοκιμάστηκε έντονα και στη Σιγκαπούρη, κάτι το οποίο δεν άρεσε ούτε στον ίδιο, ούτε και στον Christian Horner.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στην έδρα της Scuderia περίμενε να τον γιουχάρουν

O πρωταθλητής δήλωσε ότι τον αποδοκιμάζουν επειδή τον ζηλεύουν και αυτοί είναι μόνο οι φίλαθλοι της Ferrari, με τον διευθυντή της Red Bull να είναι πικραμένος που βλέπει τον κόσμο να τον αντιμετωπίζει τόσο άσχημα.


Στη Σιγκαπούρη ενοχλήθηκε τόσο αυτός, όσο και ο Horner

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Vettel έχει γίνει «κόκκινο πανί» για πολλούς, έπειτα από αυτό που συνέβη στη Μαλαισία και την αντιπαράθεση του με τον Webber. «Σίγουρα αυτό που έγινε στη Μαλαισία δεν μας ωφέλησε. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δεν ξέρω γιατί τον γιουχάρουν όμως. Δε νομίζω ότι του αξίζει κάτι τέτοιο, ούτε είναι σωστό να συμβαίνει. Δίνει τα πάντα και αντί για χειροκροτήματα, ακούει αποδοκιμασίες. Λέει ότι δεν τον επηρεάζει και δεν τον απασχολεί αλλά στο τέλος της ημέρας είναι άνθρωπος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Horner.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης