Είναι ο καλύτερος οδηγός ράλι στον κόσμο. Εξαιρετικός αθλητής, επιτυχημένος και Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC για δύο συνεχόμενες χρονιές. Όμως, έχει ένα πολύ μεγάλο ελάττωμα.

Σύμφωνα με τη γυναίκα του, ο Sebastien Ogier συμπεριφέρεται σαν ένας τυπικός άνδρας όταν βρίσκεται μέσα σε συμβατικό αυτοκίνητο και ιδιαίτερα όταν είναι συνοδηγός. Παρατηρεί τα πάντα, δίνει συνέχεια εντολές, της λέει πώς να φρενάρει και πότε να βγάλει φλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Sebastien είναι ένας τέλειος αθλητής. Ένας εξαιρετικά αρρενωπός άνδρας, που γνωρίζει ακριβώς τι θέλει. Είναι ξεκάθαρα προσηλωμένος στον στόχο του και διαθέτει ένα υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ωστόσο, είναι ο χειρότερος συνοδηγός στον κόσμο, αν και εγώ δεν είμαι η χειρότερη οδηγός. Μου λέει συνέχεια πότε πρέπει να φρενάρω, πότε πρέπει να βγάλω φλας. Είναι ένας καμουφλαρισμένος δάσκαλος οδήγησης. Ελέγχει τα πάντα στο αυτοκίνητο», τόνισε χαρακτηριστικά η σύζυγός του, Andrea Kaiser, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Ράλι Ισπανίας.

Η πανέμορφη Γερμανίδα τηλεπαρουσιάστρια, φυσικά κάνει χιούμορ, αλλά αν ο άντρας σου είναι ο καλύτερος οδηγός του κόσμου και πρωταθλητής του WRC, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει παρατηρήσεις!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


   
Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος     

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης