Το περιστατικό με τους Alonso και Webber στο GP της Σιγκαπούρης, όταν ο πρώτος σταμάτησε το μονοθέσιο στη μέση της πίστας για να μεταφέρει τον Αυστραλό, έχει λάβει τέτοιες διαστάσεις, που ακόμα και οι αντίπαλες ομάδες το εκμεταλλεύονται με κάθε τρόπο.

Η Lotus Renault F1, προσφέρει σε ένα τυχερό μια δωρεάν βόλτα με το μονοθέσιο της, το οποίο για τις ανάγκες του διαγωνισμού θα μετατραπεί σε διθέσιο. Φυσικά, θα οδηγεί ένας εκ των πιλότων της ομάδας, έπειτα από επιλογή του νικητή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνοντας πιο διασκεδαστική τη περιγραφή του διαγωνισμού, η Lotus τονίζει: «Φαντάζεσαι μια βόλτα με μονοθέσιο της F1 χωρίς να παίρνεις ποινή; Απαιτείται γενναιότητα, αν και σας υποσχόμαστε ότι δε θα σας αναγκάσουμε να καθίσετε στο sidepod (εκεί  που καθόταν ο Webber στη Ferrari του Alonso)».

Ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της σελίδας της βρετανικής ομάδας στο facebook και θα διαρκέσει έως τις 6 Οκτωβρίου. Την επόμενη μέρα θα ανακοινωθεί ο νικητής, ο οποίος στις 15 Οκτωβρίου θα ζήσει μια μοναδική εμπειρία στην πίστα Paul Ricard της Γαλλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να λάβει κάποιος μέρος, πρέπει να μπει στη σελίδα της Lotus F1 στο facebook, να κάνει like και να συμπληρώσει τα στοιχεία του. Να σημειώσουμε εδώ, ότι η ομάδα δεν καλύπτει τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά μόνο τη διαμονή και διατροφή στο πολυτελές ξενοδοχείο Best Western Grand Prix.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης