Έχουν περάσει σχεδόν 10 μήνες από τότε που ο Michael Schumacher τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, κάνοντας σκι στο Meribel των Γαλλικών Άλπεων.

Ο Γερμανός οδηγός, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο σπίτι του στη Γενεύη, συνεχίζοντας την αποθεραπεία με τη βοήθεια των ειδικών. Ο δρόμος προς την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του είναι μακρύς και δύσκολος, ωστόσο ο πιο στενός φίλος του και πρώην συνεργάτης, Jean Todt, έδωσε τα καλύτερα νέα για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Jean Todt και Michael Schumacher παραμένουν δύο πολύ καλοί φίλοι

O πρόεδρος της FIA, επισκέπτεται συχνά τον Schumacher στο σπίτι του και έχει πλήρη εικόνα για την πορεία της αποθεραπείας του. Σε πρόσφατες δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό, ο Todt αποκάλυψε ότι ο 45χρονος θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή και μάλιστα σε σύντομο διάστημα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε σχέση με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Έχει ένα μεγάλο και δύσκολο ταξίδι μπροστά του, αλλά υποθέτουμε ότι ο Schumacher θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θα οδηγήσει ξανά μονοθέσιο Formula 1, αλλά πολεμάει και η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς, κάτι που είναι και το πιο σημαντικό», τόνισε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης