Το 2014 αναμένεται, όπως το έχουμε γράψει και πάλι, να είναι μία ξεχωριστή χρονιά για τους ελληνικούς αγώνες. Από τη μία η.. κρίση, αλλά από την άλλη, διαπιστώνουμε καθημερινά, πως το θέαμα και οι καλές συμμετοχές δεν θα λείψουν.

Σύμφωνα  με πληροφορίες του zougla.gr, η επιστροφή στους αγώνες ράλι, του Δημήτρη Κύρκου Junior, O Δημήτρης Κύρκος Jr.θεωρείται δεδομένη, γεγονός που θα ανεβάσει το επίπεδο του κορυφαίου θεσμού. Η είδηση αυτή μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρεις στια τάξεις των φιλάθλων, που διψούν για θέαμα, καλούς οδηγούς και φυσικά… κόντρες. Το δυναμικό come back θα γίνει με Mitsubishi EVO με την αρχή να γίνεται με το ράλι Ακρόπολις (29-30 Μαρτίου), αγώνας που προσμετρά στο ευρωπαϊκό και ελληνικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε, ότι ο Δημήτρης Κύρκος Junior είναι από τους οδηγούς που κυνηγούν πάντα την πρώτη θέση και μπορούν να «χτυπήσουν» στα ίσια οποιονδήποτε αντίπαλο. Στόχος του θα είναι ο τίτλος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ράλι, κάτι που δεν φαίνεται να είναι και εύκολο ειδικά φέτος που αναμένεται να υπάρξουν πολύ δυνατές συμμετοχές όπως αυτή του Λάμπρου Κύρκου, του Σωκράτη Τσολακίδη, του Θέμη Χαλκιά κ.ά.

   

Ο Δημήτρης Κύρκος Junior έχει τρέξει παλαιότερα με την στήριξη του zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης μπορεί να κινηθεί πολύ γρήγορα σε ασφάλτινες αλλά και χωμάτινες επιφάνειες…

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης