Λάβρος κατά της ομάδας του ήταν στο GP του Μονακό, ο Lewis Hamilton, κατηγορώντας τους για λάθος στη στρατηγική, που τον έφερε στη δεύτερη θέση.


Ο Hamilton αποδεικνύει ότι δεν ξέρει να χάνει

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βρετανός οδηγός, μάλλον δεν μπορούσε να διαχειριστεί το γεγονός ότι δεν πήρε την pole position και έχασε από τον Rosberg, και λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, δεν άφησε κανένα παραπονούμενο!

Αρχικά, τα έβαλε με την Mercedes, λέγοντας ότι θα έπρεπε να τον είχαν καλέσει αμέσως στα pits μετά το ατύχημα του Sutil και την είσοδο του οχήματος ασφαλείας στην πίστα. «Δυστυχώς στη Mercedes έχουμε έναν υπεύθυνο στρατηγικής. Είναι εκπληκτικός, αλλά ο ρόλος του είναι να προσέχει μόνο τον οδηγό που προηγείται και όχι τον δεύτερο. Στη McLaren είχαμε δύο υπεύθυνους και ο δικός μου έκανε πάντα το καλύτερο για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Hamilton.


Όποιος είναι καλύτερος κερδίζει, απλά είναι τα πράγματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Rosberg, δηλώνοντας ότι δεν είναι πια φίλοι, παρά μόνο συνάδελφοι, με τον Γερμανό να απαντά ότι πάντα ήταν φίλοι και θα παραμείνουν έτσι.


Καλά κάνει η ομάδα και δεν έχει No1 και No2

Δύσκολα τα πράγματα για τον Toto Wolff. Ο Hamilton θέλει να είναι No1, ο Rosberg αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, η ομάδα τους αφήνει ελεύθερους και το θέμα όσο περνούν οι αγώνες θα γίνεται και πιο περίπλοκο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης