H κρίση έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που από φέτος αλλάζει σελίδα με την έγκριση της ομοσπονδίας αυτοκινήτου – καρτ από τη ΓΓΑ.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ξεκινά το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων, με την ανάβαση Κύμης να συγκεντρώνει 34 συμμετοχές. Αν και ο αριθμός αυτός είναι αρκετά χαμηλός για αγώνα του συγκεκριμένου θεσμού, διαπιστώνουμε ότι οι συμμετοχές είναι πολύ καλές και ποιοτικές. Επομένως, είναι σίγουρο ότι οι θεατές, που αναμένεται να κατακλύσουν την ειδική διαδρομή, θα απολαύσουν πλούσιο θέαμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζουν ονόματα όπως Λεωνίδας Κύρκος, Γιώργος Καιτατζής, Μιχάλης Ευθυμίου, Κώστας Πατσουρέας, Γιώργος Παντελάκης, Στράτος Φωτεινέλης, Αντώνης Αθυμαρίτης κ.ά. και, όπως μπορούν να καταλάβουν οι λάτρεις του σπορ, αποτελούν υπόσχεση για… κόντρες άνευ προηγουμένου.

Αξίζει να αναφέρουμε και την τεράστια προσπάθεια της διοργανώτριας λέσχης Start Line, η οποία κόντρα στον… καιρό και την κρίση στοχεύει σε έναν ποιοτικό αγώνα με τη στήριξη πάντοτε του Δήμου της Κύμης, ο οποίος έχει αγκαλιάσει τα τελευταία χρόνια τον αγώνα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο 27 Απριλίου θα διεξαχθούν οι ελεύθερες δοκιμές και την Κυριακή στις 11.00 θα ξεκινήσουν οι «μάχες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε εδώ

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Photo Rally Press

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης