Η Marussia F1, εξέδωσε πριν λίγη ώρα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την υγεία του Jules Bianchi, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στο χθεσινό ( 5/10) Grand Prix της Ιαπωνίας, ζητώντας κατανόηση και υπομονή από όλους. 

«Η Marussia F1 εκτιμά το τεράστιο ενδιαφέρον και την υποστήριξη για τον Jules και την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Όσον αφορά την παροχή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του, θα σεβαστούμε και θα ακολουθήσουμε τις επιθυμίες της οικογένειάς του. Μαζί με τη φροντίδα προς τον Jules, θα παραμείνουν οι προτεραιότητές μας. Έτσι, ζητάμε να δείξετε υπομονή και κατανόηση όσον αφορά την ενημέρωση, η οποία θα γίνεται σε συνεργασία με το ιατρικό κέντρο Mie, όπου νοσηλεύεται ο Jules, όταν κριθεί αναγκαίο. Εκπρόσωποι της Μarussia F1 και της Scuderia Ferrari θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για να υποστηρίξουν τον Jules και την οικογένεια Bianchi».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 25χρονος Γάλλος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής φροντίδας του νοσοκομείου Mie, με το βρετανικό Sky Sports να αναφέρει ότι δεν υπεβλήθη σε δεύτερη επέμβαση και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης