Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για τον σοβαρό τραυματισμό του Γιαννακούλη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 20:41
Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για τον σοβαρό τραυματισμό του Γιαννακούλη

Η ομοσπονδία αυτοκινήτου εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρεται στο δυσάρεστο γεγονός του ράλι Παλλάδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Λουκά Γιαννακούλη και τον ελαφρύ του Γιώργου Πετρόπουλου.

Το δυσάρεστο συμβάν στο 34ο Ράλι Παλάδιο, δηλαδή η έξοδος από το δρόμο και η πρόσκρουση σε δένδρο των Λουκά Γιαννακούλη – Γιώργου Πετρόπουλου στην 1η Ειδική Διαδρομή του αγώνα, επισκίασε τις προσπάθειες οργανωτών και αγωνιζομένων. Το πλήρωμα, χάρη στην ταχύτατη επέμβαση του γιατρού, της πυροσβεστικής και των διασωστών του αγώνα, απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο και οι αθλητές μεταφερθήκαν αρχικά στο Θριάσιο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση ο Λουκάς Γιαννακούλης έπαθε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις βαριάς μορφής, εξαιτίας της απότομης επιβράδυνσης, χωρίς να φέρει εμφανείς εξωτερικούς τραυματισμούς, και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Υπό νοσηλεία βρίσκεται και ο συνοδηγός Γιώργος Πετρόπουλος, όμως η κατάστασή του δεν χαρακτηρίζεται σοβαρή.
Σε κάθε περίπτωση, τα στελέχη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος, αλλά και όλη η οικογένεια του σπορ, εύχονται ταχεία ανάρρωση στους αθλητές.

Διαβάστε επίσης: Ο αγώνας βάφτηκε με αίμα

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013, 20:41